Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Llibreria NoLlegiu acull la presentació del llibre gastronòmic “Mar i Muntanya” d’Enric Herce

Escrit per el 15 de Març de 2025

  • L’obra aprofundeix en la tradició culinària catalana que combina productes del mar i de la terra, i ofereix un ampli recull de receptes.

La cuina catalana serà la protagonista aquest dissabte, 15 de març a les 18.30 hores a la Llibreria NoLlegiu, amb la presentació de Mar i Muntanya, el nou llibre del gastrònom Enric Herce. L’obra explora l’origen i l’evolució de la tradició culinària i destaca el paper de la geografia i la cultura en la creació de plats únics.

A més de repassar la història dels plats de mar i muntanya, Herce inclou en el llibre una àmplia recopilació de receptes tradicionals, com el pollastre amb llagosta, el conill amb escamarlans o les mandonguilles amb sèpia, que permetran als lectors reproduir aquestes elaboracions a casa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).