Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La llibreria El Cucut de Torroella dedica el Berenar Literari a Vicenç Pagès i Jordà amb una cinquantena d’autors

Escrit per el 6 d'Abril de 2023

  • Es considera l’esdeveniment cultural més important de l’Empordà abans de Sant Jordi.
  • Es combina la literatura amb la gastronomia de l’Empordà.

La llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí dedicarà el desè Berenar Literari a l’escriptor Vicenç Pagès i Jordà. La jornada tindrà lloc el dijous, 6 d’abril a les 16.30 hores i hi participaran una cinquantena d’autors destacats de la literatura catalana.

El Berenar Literari se celebra a la tarda del Dijous Sant i es considera l’esdeveniment cultural més important de l’Empordà abans de Sant Jordi. S’uneixen escriptors, dibuixants, traductors, editors i lectors a la llibreria de Torroella de Montgrí.

Màrius Serra, Pilar Francès, Marta Montañá, Gemma Ruiz, Martí Gironell, Maria Mercè Cuartiella, David Balaguer, Espartac Peran i Jordi Policarp seran alguns dels autors que assistiran en l’acte.

La iniciativa va començar un any que Sant Jordi va caure en un dissabte de Setmana Santa i es va decidir fer brunyols i organitzar un berenar. Maria Teresa Calabús, propietària de la llibreria, afegeix que es van incorporar altres productes del territori.

La desena edició del Berenar es dedica a l’escriptor Vicenç Pagès i Jordà que va morir a l’agost de l’any 2022. Va col·laborar amb la premsa escrita, va escriure més de vint llibres i va ser reconegut amb guardons. Calabús destaca la importància que va tenir l’escriptor per la llibreria torroellenca.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).