Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Fundació Pallach entrega els II Premis ‘Empreses per l’educació i el compromís social’

Escrit per a 21 d'Abril de 2022

  • L’acte tindrà lloc dijous al Museu del Suro de Catalunya.

La Fundació Josep Pallach farà entrega, el pròxim dijous 21 d’abril, dels Premis Josep Pallach “Empreses per l’educació i el compromís social”. L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda al Museu del Suro de Catalunya a Palafrugell. Enguany es tracta de la segona edició.

L’objectiu d’aquests guardons és distingir, cada any, tres empreses de Catalunya –una de petita, una de mitjana i una de gran- les quals a través de llur activitat ordinària afavoreixin valors educatius i de compromís social. En parlem amb Josep Maria Soler, el president de la fundació.

Tot i de tractar-se de tres premis, Soler remarca que tots tenen la mateixa equivalència.

Tanmateix, la finalitat dels premis és enaltir el compromís social que les empreses de diferents àmbits del teixit empresarial tenen amb l’educació. Alhora, estimulant que, com més persones i col·lectius millor, prenguin consciència clara que l’educació és realment cosa de tots. Així, s’ha de poder assolir una societat més humana, més educada i pròspera per a tothom.

Enguany hi haurà dos premiats, ja que un dels premis quedarà desert. Les empreses guanyadores són la barcelonina Anafric-Gremsa i la gironina Corve Associació.

Per acabar, el president de la fundació es mostra satisfet sobre les dues edicions dels premis i optimista per les pròximes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *