La Fundació Josep Pla organitza una nova edició de Josep Pla, cuina i paisatge a Calella
Escrit per Ferran Castelló el 24 d'Agost de 2023
- Inclou un sopar de cuina tradicional empordanesa al restaurant Caliu de l’Hotel Garbí.
La Fundació Josep Pla organitza una nova edició de Josep Pla, cuina i paisatge a Calella de Palafrugell aquest divendres. Faran una ruta i sopar de cuina tradicional empordanesa al restaurant Caliu de l’Hotel Garbí. Ja es poden fer les reserves per telèfon, correu electrònic o al web de la fundació.
El menú consisteix en un primer plat a escollir d’amanida de tomata i ceba al “cop de puny”, sopa de peix de roca o trinxat de bull negre amb ou escalfat. Entre els segons plats hi ha un suquet de peix, mandonguilles amb calamars o pollastró confitat a la taronja. I, per acabar, de postres hi ha pastisseria de la casa, albercocs rostits amb herbes o sopa de meló i gelat. El menú inclou aigua, vi i cafè.
El punt de trobada és l’Oficina de Turisme de Calella al carrer de les Voltes, 6. El preu de la ruta i sopar és de 36 euros. Cal reservar trucant al 972 30 55 77, enviant un correu electrònic a info@fundaciojoseppla.cat o a través de la pàgina web.
A part, el dissabte, 26 d’agost la Fundació Josep Pla organitza una Ruta Josep Pla al Cap Roig per descobrir la fascinació de Pla en la feina del matrimoni Woevodski-Webster al paisatge del Cap Roig. Les entrades s’han de comprar al web dels jardins del Cap Roig i aquesta setmana la ruta serà en castellà.