Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Fundació Cuixart presenta la nova exposició ‘Nàufrags’: “Tots som nàufrags d’algun mar”

Escrit per el 6 de Desembre de 2023

  • Les artistes Lola Huete i Carmen Zuasti presenten Nàufrags que trasllada el públic “en un lloc desconegut on algú hi ha naufragat”.

La Fundació Cuixart té nova exposició temporal. Les artistes Lola Huete i Carmen Zuasti presenten Nàufrags que trasllada el públic “en un lloc desconegut on algú hi ha naufragat”. Combinen diferents disciplines com la pintura, la fotografia, el tapís o l’audiovisual. Altres artistes també hi han participat escrivint-hi missatges sobre què sentirien si fossin nàufrags.

Lola Huete destaca que “tots som nàufrags d’algun mar”.

Explica que els missatges dels artistes demostren la varietat de maneres de representar l’art.

Huete també exposa les fotografies que ha fet en paisatges marítims i solitaris. Representen “el mar que tot ho torna” i “la solitud d’enfrontar-se davant del no-res”.

Per altra banda, Carmen Zuasti hi exposa pintures fetes amb acrílic o gravat. Ha posat en pràctica la tècnica de gyotaku, una disciplina japonesa per reproduir l’empremta dels peixos.

A part, han recuperat un tapís que representa Menorca mitjançant materials procedents de la pesca. I acaben la mostra amb la projecció d’un vídeo que conté les fotografies de solitud i dels artistes que han col·laborat amb elles.

Carmen Zuasti i Lola Huete són de Barcelona, però resideixen actualment a Torroella de Montgrí i han passat llargues temporades a Menorca. Van inaugurar la mostra el 26 de novembre amb l’acció poètica de Berta Cabré i es podrà veure fins al 26 de gener.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).