Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La formació musical empordanesa Trio Tico presenta Fandango Mediterrani a Girona

Escrit per el 10 d'Abril de 2023

  • Presentaran l’espectacle Fandango Mediterrani a la Casa de Cultura de Girona el divendres, 21 d’abril.
  • El següent cap de setmana actuaran al festival Flors i Violes 2023.

La formació empordanesa Trio Tico presentarà l’espectacle Fandango Mediterrani a la Casa de Cultura de Girona el divendres, 21 d’abril a les 20 hores. El següent cap de setmana actuaran al festival Flors i Violes 2023.

El Trio Tico va començar la seva activitat l’any 2022 i el formen Carlos Coronado (d’Esclanyà) a la guitarra, Guillem Soler al baix i el palafrugellenc Jordi Morell a la bateria i percussió. Els tres músics provenen d’estils musicals diferents que van des del jazz, el funk, el flamenc o la música llatina. El seu repertori combina diferents estils flamencs amb arranjaments jazzístics i composicions pròpies. Ho explica Jordi Morell.

Recentment, han gravat noves cançons. Carlos Coronado defineix la seva música com “un flamenc empordanès”. Per altra banda, Jordi Morell explica que, en un inici, només comptaven fer una actuació o poc més amb la formació, però ara hi dediquen moltes hores.

El nom de Trio Tico prové de la cançó Tico Tico que va marcar els components del grup, especialment les versions interpretades per Paco de Lucía o Charlie Parker.

El 20 d’abril actuaran a Girona, però també passaran el següent cap de setmana pel festival Flors i Violes per acompanyar l’artista Lola Barranco a la Fundació Vila Casas Museu Can Mario. El 7 de juny portaran el seu espectacle al cicle A prop en el Centre Cívic Onyar de Girona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).