Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Flama del Canigó arribarà de nou a Palafrugell

Escrit per a 20 de Juny de 2019

  • Serà l’acte principal de la Revetlla de Sant Joan a Palafrugell

Per segon any consecutiu l’Ajuntament organitza una activitat al voltant de la revetlla de Sant Joan. La Flama del Canigó arribarà de nou a Palafrugell, gràcies a la col·laboració amb les entitats de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell (AEP), Òmnium Cultural i l’ANC.

En aquesta ocasió, el municipi acollirà la Flama del Canigó la qual s’encén al punt més alt del Canigó, a 2785 metres d’altitud, a les 12 de la nit entre el dia 22 i 23 de juny.

Uns voluntaris d’Òmnium pujaran amb faixins de bruc i encenen la foguera i llegiran un manifest, després tothom qui vulgui podrà encendre el seu quinqué i portar la flama arreu del país.

Per segon any consecutiu, diversos membres de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell aniran a recollir al Canigó la Flama i portar-la fins a Palafrugell. L’Ernest Llaoneta, membre de l’AEP explica a Ràdio Palafrugell els detalls de com faran aquest recorregut.

Des de l’Agrupació es calcula que arriban a Palafrugell cap a les 20h. Des de l’organització es demana a tothom que ho vulgui que s’apropi fins a la plaça de Can Mario. Un cop allà es farà una concentració per portar la Flama fins a l’Ajuntament de Palafrugell.

Finalment, un cop arribi la Flama del Canigó arribi de nou a Palafrugell, aproximadament a les 9 del vespre a Can Bech, es realitzant els parlaments. Es llegirà un manifest i, tot seguit començarà un sopar de carmanyola. La música de la revetlla, a partir de les 10 de la nit anirà a càrrec del grup Buena Onda. Tots aquells que s’apropin fins a Can Bech tindran la possibilitat de prendre coca i cava que es podrà comprar a preu popular.

Ernest Llaoneta, Agrupació Excursionista de Palafrugell
La Flama del Canigó de nou a Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *