Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La falta de subministraments endarrereix obres públiques a Palafrugell

Escrit per el 18 de Maig de 2022

  • El problema d’abastiment de materials fa que algunes obres no estiguin llestes en el període previst
  • Afecta, sobretot, a l’antiga escola d’arts i oficis i a la plaça del Priorat Santa Anna

La falta de subministrament de materials està endarrerint algunes obres públiques a Palafrugell. Així ho ha revelat el regidor Lluís Ros a Ràdio Palafrugell. Assegura que “´és un problema generalitzat de moltes empreses” i que “els terminis d’entrega poden variar uns quinze dies, com a màxim”. La situació afecta dues obres rellevants: la de l’antiga escola d’arts i oficis i la de la plaça del Priorat Santa Anna. En canvi, una situació ben diferent es viu a l’avinguda d’Espanya.

L’antiga escola d’arts i oficis s’està reformant per utilitzar l’espai per a diverses instal·lacions, entre les quals hi ha l’Institut de Promoció Econòmica. La previsió era haver acabat les obres aquest mes de maig, després de molts entrebancs. Ara, però, segons Ros “pot ser que estiguin llestes per Sant Joan, com a molt”.

Fins ara “hi ha hagut problemes amb l’ascensor i l’aparell d’aire condicionat”, assegura, “i ara tenim un endarreriment amb l’entrega de la fusteria interior”. Defensa, per`ò, “que això no vol dir que no s’acabin les obres, no cal alarmar a la gent, però no va tan ràpidament com a nosaltres ens agradaria”. Davant de tots els entrebancs, admet que “el dia que s’acabin aquestes obres, aniré a fer una mariscada. Fa tant temps que ho porto a l’esquena, que voldré celebrar-ho”.

A la plaça del Priorat Santa Anna, el problema actualment està amb les jardineres i amb les resines que uneixen les llambordes. Ros explica que “hi van unes jardineres de ferro, fa temps que estan encarregades, però fins avui no comencen a arribar”. I pel que fa a les resines, diu que “fa dies i dies que les estem esperant, venen de Galícia, i sembla que Galícia és molt lluny”, comenta irònicament.

En aquest cas, creu que els terminis s’esgotaran fins als màxims més generosos que s’havien fixat. “Ja vam dir que al juny estaria acabada la plaça, donant un bon marge per assegurar-nos-en, i serà així”.

En contrast, Lluís Ros posa com a exemple les obres de l’avinguda Espanya. Assegura que allà no hi ha endarreriments perquè “hi ha una gran pila de material. Ho tenen tot comprat per no fallar. És una empresa molt seriosa i en aquesta sí que hi confio plenament“.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).