Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La desfilada de moda Oohxigen Fashion Show s’estrena al Camp d’en Prats

Escrit per el 26 d'Abril de 2024

  • La desfilada serà el diumenge a les sis de la tarda a la plaça del Camp d’en Prats.

Diumenge torna la desfilada de moda Oohxigen Fashion Show amb novetats. La principal és la nova ubicació de la plaça del Camp d’en Prats, en comptes de davant l’església. Deu establiments de Palafrugell exposaran els seus productes i serveis a partir de les 18 hores. A més, Rafel Corbí de Ràdio Palafrugell presentarà l’acte.

El president d’Ooxigen, Albert Gómez, destaca que instal·laran un escenari per millorar la visibilitat i cadires pels assistents.

També hi haurà el bar de la plaça obert i parades de menjar. En parla el vicepresident de l’associació de comerciants, Joan Cama.

La desfilada inclourà les novetats en roba, ulleres, perruqueria i moda canina. La gerent, Fatna Lassmi, explica que volen mostrar varietat de serveis.

Els establiments que hi participaran són Alba Doga Estilista Caní, Kidstxalla, Desire by Me, Kim Barbers, Aurora Home, Reverso, Òptica Gràcia, Boutique 15 anys, Perruqueria Esos Pelos i La Casa dels Pantalons. A més, hi haurà una exhibició del Gimnàs Dinàmic i l’actuació de Radikal Combo.

També cal destacar que Oohxigen ha decorat un espai al camp d’en Prats. L’han anomenat “el Pati de la Mediterrània”.

En cas que plogui, l’associació de comerciants explica que estan valorant altres plans per poder fer igualment la desfilada. Anunciaran qualsevol canvi a través del seu compte d’Instagram.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).