Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Deixalleria de Palafrugell torna a la normalitat

Escrit per a 9 de Maig de 2020

A partir de dilluns 11 de maig, la Deixalleria municipal de Palafrugell torna a la normalitat i recupera el seu horari habitual. Així, tornarà a estar oberta per als ciutadans i ciutadanes que vulguin llençar residus. D’altra banda, l’horari d’obertura serà de a dilluns a divendres de 8 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 21 hores.

Per la seva banda, la recollida de residus dels establiments comercials també es recuperarà de forma progressiva. Així, s’informa que quan a Palafrugell s’activi la Fase 1 de desescalada, i mentre aquesta duri, es recolliran al nucli de Palafrugell paper, envasos i matèria orgànica,  segons el calendari habitual, i el vidre, els  dilluns i  els divendres.

Per últim, respecte a la zona de les platges, el paper, el vidre i els envasos es recolliran els dimarts i els dissabtes. Per la seva banda, la matèria orgànica els dimarts, els dijous i els dissabtes.

Així doncs, a partir de l’11 de maig la Deixalleria municipal de Palafrugell torna a la normalitat. Tothom que la vulgui utilitzar ho podrà fer en l’horari habitual.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *