Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Deixalleria de Palafrugell torna a la normalitat

Escrit per el 9 de Maig de 2020

A partir de dilluns 11 de maig, la Deixalleria municipal de Palafrugell torna a la normalitat i recupera el seu horari habitual. Així, tornarà a estar oberta per als ciutadans i ciutadanes que vulguin llençar residus. D’altra banda, l’horari d’obertura serà de a dilluns a divendres de 8 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 21 hores.

Per la seva banda, la recollida de residus dels establiments comercials també es recuperarà de forma progressiva. Així, s’informa que quan a Palafrugell s’activi la Fase 1 de desescalada, i mentre aquesta duri, es recolliran al nucli de Palafrugell paper, envasos i matèria orgànica,  segons el calendari habitual, i el vidre, els  dilluns i  els divendres.

Per últim, respecte a la zona de les platges, el paper, el vidre i els envasos es recolliran els dimarts i els dissabtes. Per la seva banda, la matèria orgànica els dimarts, els dijous i els dissabtes.

Així doncs, a partir de l’11 de maig la Deixalleria municipal de Palafrugell torna a la normalitat. Tothom que la vulgui utilitzar ho podrà fer en l’horari habitual.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).