Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La coral Els Virolets ha actuat a Noruega

Escrit per el 6 de Setembre de 2019

  • Han participat en un intercanvi amb El Cabirol de Vic i L’Esquirol de Barcelona, amb les corals locals Majorstein i Bislett Guttekor.

La coral Els Virolets de Palafrugell ha actuat a Noruega, dins d’un intercanvi amb d’altre corals. De fet, les actuacions han estat amb El Cabirol de Vic i L’Esquirol de Barcelona.

Els concerts de la coral palafrugellenca van tenir lloc a Oslo l’última setmana d’agost. En aquest sentit, les actuacions formaven part d’un intercanvi amb les corals Majorstein i Bislett Guttekor, dirigides per Sindre Beitohaugen.

Per la seva banda, les corals catalanes, dirigides per Xevi Solà, Àngels Blasco, Mireia Giol, Manel Cubeles, Marta Giner i Rita Ferrer, van oferir dos concerts. El primer va tenir lloc a l’Edvard Munch School i el segon a l’església de Fagerbog. En aquests concerts es van interpretar obres populars catalanes i d’autors catalans com ara Pau Casals, Albert Guinovart, Baltasar Bibilonio o Antoni Ros Marbà. A més, també es va interpertar La barca xica, la popular havanera de Josep M. Rogla. acompanyats per la pianista Judit Muñoz.

La Rita Ferrer, directora de la coral Els Virolets explica a Ràdio Palafrugell que els dos cors noruecs visitaran Catalunya l’estiu de l’any vinent. Així, es completarà l’intercanvi entre les corals.

Rita Ferrer parla del viatge d’Els Virolets a Noruega

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).