Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La companyia barcelonina de Dani Rebollo, Los Hijos de Lilith, interpreta “Revelación (de una noche de verano)” a Palafrugell

Escrit per el 14 de Juny de 2024

  • L’obra de teatre s’emmarca en els actes de celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ i serà el divendres a les nou del vespre al Teatre Municipal de Palafrugell.
  • Ràdio Palafrugell fa un sorteig de tres entrades dobles a Instagram fins a les dotze del migdia.

La companyia barcelonina dirigida per Dani Rebollo, Los Hijos de Lilith, interpretarà l’obra “Revelación (de una noche de verano)” a Palafrugell. Actuarà el divendres, 14 de juny a les 21 hores al Teatre Municipal. L’obra s’emmarca en els actes de celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

Dani Rebollo explica que Los Hijos de Lilith és una companyia teatral formada per persones del col·lectiu LGTBI+. És un projecte similar a l’Aula de Teatre de Palafrugell.

En aquesta ocasió, Rebollo ha versionat “El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare amb interpretacions musicals.

Rebollo explica que els temes que tractaran són atemporals.

A més, l’obra serà un homenatge a Lluís Molinas, que va morir el dimarts, 12 de juny.

L’obra de teatre ja s’ha estrenat a Barcelona. Les entrades es poden comprar en línia al web palafrugellcultura.cat.

Ràdio Palafrugell sorteja tres entrades dobles

Ràdio Palafrugell sorteja tres entrades dobles a través d’Instgram. S’hi pot participar fins al divendres, 14 de juny a les 12 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).