Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La comissió del COVID decideix una línia d’ajudes i la supressió d’algunes taxes per aquells establiments que han de tancar a causa de la pandèmia

Escrit per el 21 d'Octubre de 2020

El municipi també anul·la totes les activitats cultural i de lleure fins el proper 1 de novembre.

La Comissió COVID creada a l’ajuntament de Palafrugell es va reunir el passat dimarts al vespre per decidir establir un pla d’ajudes als establiments i locals que s’han vist obligats a tancar les seves portes degut a la pandèmia.

La primera mesura que s’ha decidit és la de la supressió de la taxa d’escombraries i la d’ocupació de via pública per a tots aquells negocis que s’han vist obligats a tancar seguint les indicacions establertes des de la Generalitat. Paral·lelament també s’ha decidit establir una línia d’ajudes directes que es podran començar a tramitar entre l’1 i el 30 de novembre. En aquest sentit, les ajudes només es podran demanar en cas d’haver abaixat la persiana a causa de les restriccions del Covid-19, i al llarg del mes de novembre es podran començar a tramitar.

La comissió COVID a Palafrugell es va crear per fer un seguiment de les mesures d’ajudes a la població, i si cal, prendre noves mesures per ajudar a totes aquelles activitats que es vegin afectades per les noves restriccions. L’objectiu principal és estar al costat dels negocis que més pateixen a causa de la pandèmia sense deixar de banda establir mesures de cara a la màxima seguretat de la ciutadania.

Aquesta comissió està formada pels 3 partits que formen l’Equip de Govern i En Comú Podem i Ciutadans, els quals es reuneixen de forma periòdica per anar fent un seguiment exhaustiu de la situació.

Activitats anul·lades D’altra banda, després de les últimes dades sobre possibles rebrots al municipi, s’ha decidit que totes les activitats culturals i de lleure se suspendran fins el proper dia 1 de novembre. Bàsicament les activitats que es deixen de portar a terme, durant 10 dies, son totes aquelles que impliquen la participació de persones vulnerables, col·lectius de risc i les que tenen un alt nivell de socialització


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).