Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La colla Imparables guanya el Carroussel Costa Brava per primera vegada

Escrit per el 3 de Juny de 2024

La gran tortuga articulada i la carrossa basada en el fons marí han donat la victòria al Carroussel Costa Brava per primera vegada a la història a la colla Imparables. Han superat a la carrossa inspirada en Michael Jackson de la colla Garnatxa, i a la Cuba de la colla EKSÍ.

La colla Imparables ha guanyat, aquest any 2024, el primer premi de l’apartat de Carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava i el Trofeu honorífic Carnaval de Carnavals, amb la carrossa titulada “El poder de Calipso”. Pel que fa a la categoria Comparses inèdites, la colla The Queens ha estat la guanyadora amb “Les mil i una plomes de colors”.

En la categoria de carrosses inèdites, pel que fa als premis, seguidament a la colla Imparables, amb “El poder de Calipso”, la classificació ha estat la següent: en segon lloc, la colla Garnatxa amb “Dangerous”; en tercer lloc, la colla EKSI amb “De Palafrugell a l’Havana”; en quart lloc, la colla Els Incorrectes amb “Dark”; en cinquè lloc, la colla Imaginació amb “Imaginació XL”; en sisè lloc, la colla Tot al 17, amb “Despertar nocturn”, en setè lloc, la colla Confetti, amb “Guerreres del sol naixent”; en vuitè lloc, la colla Diversàlia, amb “Category is…! That’s hot, diva’s”;   i finalment en novè lloc, la colla Dàlmates, amb “Ni bruixa ni bruixot, tarot!”.   

Pel que fa referència a les comparses inèdites el primer premi ha estat per a la colla The Queens, amb “Les mil i una plomes de colors”; mentre el segon premi ha estat per a la colla Els Trompats amb “Servint rusc”; i el tercer lloc, per la colla Asociación Latina de Palafrugell amb “Colombia, tierra querida”.

D’altra banda, entre les cinc comparses no inèdites que han desfilat, s’ha endut el primer premi la colla Quin perill (Palamós) amb la comparsa “Quin perill de mar”. A l’apartat de carrosses no inèdites, han pres part a la desfilada 4 carrosses, sent la guanyadora la colla Espai Carnavalístic dels Monjos (Santa Margarida i els Monjos) amb la carrossa “Jukebox carnavalístic disco show”.

Pels carrers de Palafrugell també han desfilat 7 grups d’animació fora de concurs.

En l’apartat d’accèsits de carrosses inèdites, els premis han estat els següents: 

Accèssit carrosses inèdites a la millor coreografia, espectacle i posada en escena a “De Palafrugell a l’Havana”  –  Colla EKSI.

Accèssit carrosses inèdites al millor vestuari, maquillatge i caracterització per a “De Palafrugell a l’Havana”  –  Colla EKSI.

Accèssit carrosses inèdites a la millor originalitat i representació per a “El poder de Calipso”  – Colla Imparables.

Accèssit carrosses inèdites als millors efectes especials per a “Dangerous”  –  Colla Garnatxa.

Accèssit carrosses inèdites a la disbauxa, humor i/o simpatia per a “El poder de Calipso”  – Colla Imparables.

Accèssit carrosses inèdites a lliure elecció del jurat per la celebració del seu 40è aniversari per a “Imaginació XL” – Colla Imaginació.

Els accèssits a comparses inèdites al millor vestuari, maquillatge i caracterització; i a la disbauxa, humor i/o simpatia, han estat per a “Les mil i una plomes” de la colla The Queens; i l’accèssit a la millor coreografia, espectacle i posada en escena se l’ha endut “Servint rusk” de la colla Els Trompats. L’accèssit a comparses inèdites de lliure elecció del jurat ha estat per “Servint rusc” de la colla Els Trompats, per l’apologia d’ecologisme. 

Durant l’acte de lliurament de premis, també s’ha donat a conèixer el guanyador del Concurs de Fotografia “Paco Dalmau”. D’entre totes les fotografies penjades a Instagram relacionades amb les Festes, amb el hashtag #jofestesdeprimavera, la guanyadora ha estar una imatge penjada per la Colla Garnatxa (@collagarnatxa), que ha rebut com a premi una càmera GoPro.

El punt i final de les Festes de Primavera, el posarà el concert “Al caliu de les Feliu”, amb Mireia Feliu i la Cobla Ciutat de Girona. Serà al Teatre Municipal, demà dilluns 3 de juny a les 6 de la tarda amb un preu de 5 euros.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint