Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Campanya Comercial de Nadal ha iniciat el seu joc de la ruleta amb gran èxit

Escrit per a 22 de desembre de 2020

  • Ràdio Palafrugell ha caminat fins al Centre Comercial Cavallers per conèixer l’acollida de les activitats de la campanya de la mà de la Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen.
  • Aquest any el joc de la ruleta té una durada de deu dies, per evitar aglomeracions.
  • Serralvo comparteix amb nosaltres com de contents están amb el funcionament de la campanya, i destaca la cara d’il·lusió dels nens i nenes participants.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell

Oohx!gen és l’Agrupació de Comerç i Negoci de Palafrugell, es presenta com una associació plural i àmplia, sense límits, una agrupació que abraça a tots els sectors empresarials de Palafrugell. Un any mes, han treballat per fer realitat la campanya comercial de Nadal a Palafrugell. I aquest mateix matí, Ràdio Palafrugell ha caminat fins al Centre Comercial Cavallers per conèixer l’acollida de les activitats de la campanya de la mà de la Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen.

Cua amb distància al C.C.Cavallers.

Des d’Oohxigen, han treballat per fer realitat la campanya comercial de Nadal a Palafrugell, tot i l’atípic any que ens ha tocat viure. Amb motiu de la campanya, s’ha instal·lat el joc de la ruleta al Centre Comercial Cavallers. Amb més de 1.500 obsequis i més de 3.000 € en descomptes, també han organitzat una gimcana per als més petits i el sorteig d’una TV d’entre tots els tiquets que han fet -i faran- tirada a la ruleta.

En primer terme, la Vero ens recorda les transformacions del joc de la ruleta d’Oohxigen, respecte de l’any passat. Primerament, la ubicació: el Centre Comercial Cavallers. Una ubicació la qual permet mantenir les distàncies de seguretat, sense cues. A més, aquest any el joc té una durada de deu dies, per evitar aglomeracions.

Seguidament, ens recorda totes les activitats que engloba la campanya d’enguany. Convé recordar a tota la població que, a més del joc de la ruleta, hi haurà un sorteig d’una tele de 55 polzades i molts més altres premis.

Els més petits i petites, també tenen premi.

D’altra banda, gràcies a la participació de la Penya Barcelonista, els més menuts de la casa han pogut gaudir de premis en llapis de colors. I gràcies a Haribo, de premis en llaminadures i caramels.

Referent a la participació, la Vero ens avança que tot i “l’ambient atípic”, la gent té ganes de provar sort.

La gent ens ho agraeix molt que estiguem tan a prop i fem coses tan dinàmiques.

Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen.

Tot seguit, la dinamitzadora d’Oohxigen ens avança que estan sortint més premis dels inicialment previstos. Tot recordant també els 3.000 € en descomptes.

Oohxigen també ofereix més sorpreses d’entre els premis i descomptes. Són lots de productes i un pernil diari d’entre tots els participants.

“Tot i l’any complicat, la gent té ganes de Nadal”

A excepció d’algun participant amb menys il·lusió, a causa de la difícil temporada de Nadal, tothom té una petita esperança en el joc de la ruleta. “Oohxigen sempre treballarà per estar de costat dels clients i socis.”

Per últim, preguntem a la Vero sobre l’experiència personal de l’equip d’Oohxigen. Serralvo comparteix amb nosaltres com de contents están amb el funcionament de la campanya, i destaca la cara d’il·lusió dels nens i nenes participants. Tot i la feina, la Vero ho qualifica de molt màgic i amb “molt bones sensacions”. 


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *