Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca programa un comentari de Josep Pla, la presentació de Jordi Policarp i la commemoració del Dia Mundial de l’Art

Escrit per a 11 d'Abril de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

La Biblioteca de Palafrugell programa el comentari del llibre Vida de Manolo: contada per ell mateix de Josep Pla, la presentació del llibre de Jordi Policarp sobre les converses de taverna i la commemoració del Dia Mundial de l’Art amb una xerrada de Luis Izquierdo.

Les activitats culturals començaran dimecres, 12 d’abril a les 18.30 hores i s’organitza un taller de conversa en francès. L’Hora del francès l’imparteix la professora Francesca Blázquez.

El dijous, 13 d’abril a les 18 hores es comentarà l’obra Vida de Manolo: contada per ell mateix de Josep Pla. La presentació anirà a càrrec d’Álvaro Muñoz de la Càtedra Josep Pla. La primera edició va publicar-se l’any 1927 després d’estades de l’escriptor palafrugellenc a Ceret. Conté reflexions i opinions sobre un dels autors més interessants, segons Pla. En parla Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell.

El divendres, 14 d’abril a les 18 hores es presentarà Converses de taverna. Transcripcions, acompanyaments i altres misteris a càrrec de l’autor Jordi Policarp. Hi participarà Josep Bastons i Xiqui Ramon. Policarp recupera la memòria viva de pescadors i personatges del mar amb anècdotes curioses i escriu paraules sovint oblidades.

El dissabte, 15 d’abril a les 12 del migdia es commemorarà el Dia Mundial de l’Art. Es parlarà d’art contemporani amb Vols dir que això és art? Anirà a càrrec de Luis Izquierdo, artista multimèdia que ha utilitzat la fotografia i altres tècniques gràfiques de producció d’imatges.

Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *