Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca organitza la presentació d'”Històries d’alcalde” i l’última lliçó de literatura anglesa

Escrit per el 14 de Març de 2023

  • Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.

La Biblioteca de Palafrugell presentarà el llibre Històries d’alcalde amb la introducció dels exalcaldes de Palafrugell Lluís Medir i Josep Piferrer. També, organitza l’última lliçó de literatura anglesa.

El dijous, 16 de març es presentarà el llibre Històries d’alcalde (Figueres, 1997-2005). L’autor, Joan Armangué, va ser alcalde de Figueres i exposa la seva mirada i l’autocrítica de les històries de la capital de l’Alt Empordà en el canvi de segle. També, permet entendre com és la ciutat actualment. El director de la Biblioteca, Joan Soler, explica que la introducció anirà a càrrec dels exalcaldes de Palafrugell Lluís Medir (1983-1991 i 2003-2009) i Josep Piferrer (2017-2022). Tindrà lloc a les 18 hores.

El dissabte, 18 de març a les 12 del migdia hi haurà l’última lliçó de literatura anglesa del mes de març. Antoni Puigverd, Miquel Berga i Jordi Rourera presentaran el llibre L’altre regne de l’escriptor britànic E. M. Foster. L’acte anirà en record de Vicenç Pagès. Rep el suport de la Fundació Josep Pla i la Fundació Tom Sharpe.

Lliçons de literatura anglesa

Per altra banda, com cada tercer dimecres d’octubre a juny, hi haurà l’activitat de conversa per a joves i adults en francès. L’impartirà la professora Francesca Blázquez. Tindrà lloc a les 18.30 hores.

Per assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).