Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca organitza els diàlegs per a la igualtat, una conversa pedagògica, una presentació i trobades

Escrit per el 27 de Febrer de 2024

  • Presentaran Jo he robat el manuscrit Voynich, premi 6è Empordà de Novel·la; començarà un cicle de converses pedagògiques sobre l’educació més enllà de l’escola; les trobades sobre literatura anglesa i el club de lectura fàcil.

La Biblioteca de Palafrugell ha programat sis activitats aquesta setmana. Inclouen els Diàlegs per a la igualtat amb Tània Juste i la presentació de Jo he robat el manuscrit Voynich, el sisè Premi Empordà de Novel·la. A més, començarà un cicle de converses pedagògiques sobre l’educació més enllà de l’escola, les trobades sobre literatura anglesa i el club de lectura fàcil. A part, el dilluns van llegir l’obra Els Watson.

El dimecres, 28 de febrer a les 18 hores, hi haurà els Diàlegs per a la igualtat amb l’escriptora Tània Juste. És la guanyadora del Premi Prudenci Bertrana 2021 amb Amor a l’art. També va escriure Passatge al nou món i L’hospital dels pobres, entre altres. Ho explica Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell.

El dijous, 29 de febrer organitzaran dues activitats. A les 16.30 hores, hi haurà el club de lectura fàcil de Frankenstein o el modern Prometeu. És una adaptació de l’obra de Mary Shelley.

A les 18 hores, començarà un cicle de converses pedagògiques “amb una mirada més enllà de l’escola”. Serà al Centre Municipal d’Educació. Jaume Cela i Joan Domènech parlaran sobre l’educació en una societat inclusiva, les avaluacions, els exàmens i els recursos necessaris.

El divendres, 1 de març a les 18 hores, presentaran el sisè Premi Empordà de Novel·la, Jo he robat el Manuscrit Voynich. Hi assistiran els autors Josep Torrent i Salvador Casas. Tracta sobre el robatori manuscrit per trobar la solució del càncer de pàncrees. La narrativa se situa a Girona, Bellcaire d’Empordà o els Estats Units.

El dissabte, 2 de març a les 12 hores, hi haurà la primera trobada del cicle de lliçons de literatura anglesa, “d’Auden a Brueghel”. Anirà a càrrec de Miquel Berga, professora de la Universitat Pompeu Fabra.

El dilluns, 4 de març a les 16 hores faran una nova trobada de converses en anglès amb Francesca Blázquez. Parlaran sobre Irlanda i la diada de Sant Patrici. Per altra banda, el dilluns passat van començar les activitats setmanals amb el club de llegir el teatre Els Watson. El va impartir Montse Parra i Susana Ruiz.

Per a inscriure-s’hi, cal trucar al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).