Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell torna a la “normalitat”

Escrit per a 13 de Juliol de 2020

  • Des d’avui dilluns la Biblioteca de Palafrugell torna a obrir matí i tarda amb lliure circulació dels usuaris.
  • Tornen les presentacions de llibre i xerrades al pati de l’equipament.

Després de setmanes en el que els serveis de l’equipament han estat restringits a la cita prèvia, aquest dilluns la Biblioteca de Palafrugell torna a la “normalitat“. Malgrat que no cal cita prèvia per anar-hi, el servei està marcat per la distància, l’ús de mascaretes i la higiene de mans.

Joan Soler, director de la Biblioteca Municipal ha posat en valor que tornen a obrir matí i tarda. Així, ha aprofitat per convidar a tothom a tornar a fer ús de l’equipament. Això sí, amb les premisses de mascareta, distància i neteja de mans.

A més, com des de la reobertura de l’equipament, hi ha estipulada una entrada i una sortida. Així, l’entrada és l’habitual pel carrer de Sant Martí número 18 i la sortida pel carrer Botines.

Per la seva banda, l’horari d’obertura és el mateix que abans de l‘Estat d’Alarma. Per tant, la Biblioteca està oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13:30h i de dilluns a divendres de 16:30 a 20h.

Accés de forma individual

Malgrat que ja es permet l’accés lliure, sense cita prèvia, aquest ha de ser individual, és a dir, no es permet l’entrada per grups. Tot i que, a la sala infantil sí que hi poden entrar un o dos infants acompanyats d’un adult.

Respecte els punts de lectura, utilització dels ordinadors i selecció de llibres aquests han tornat en aquesta fase. També es pot accedir a la sala d’exposicions Arteca, en la que actualment hi ha l’exposició al voltant del col·lectiu LGTBI.

Així, la Biblioteca de Palafrugell torna a la “normalitat” oferint la majoria de serveis d’abans de la pandèmia. A més, també tornen les activitats que es faran al pati de la Biblioteca per a més seguretat. Per començar aquesta setmana hi ha dues presentacions de llibres.

Per últim, divendres hi tornarà haver una activitat recurrent d’aquesta època de l’any. Conjuntament amb la Fundació Ernest Morató divendres a les 19.30h tindrà lloc una xerrada al voltant de l’havanera i una audició amb el mestre Esteve Molero.

Per assistir a les activitats cal fer reserva prèvia trucant al 972 30 48 09 o bé enviant un correu electrònic a biblitoeca@palafrugell.cat. Les activitats, amb les mesures davant la COVID estan pensades per a unes 35 persones.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *