Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell registra 300 visites diàries

Escrit per a 10 de Gener de 2020

  • Són les dades que s’extreuen del comptador instal·lat a l’entrada de la Biblioteca.
  • Durant el 2019 han organitzat 150 activitats amb més de 4.000 usuàries.

Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell avança a Ràdio Palafrugell alguna de les dades que ha deixat el 2019 a l’equipament cultural. Així, entre les més destacades, trobem que, de mitjana, la Biblioteca de Palafrugell registra 300 visites diàries.

Un cop finalitzat el 2019 és moment de fer balanç. Malgrat que des de la Biblioteca Municipal de Palafrugell encara no tenen totes les dades, sí que ens n’han avançat alguna d’elles. Per començar, Joan Soler destaca als micròfons de Ràdio Palafrugell que en les més de 150 activitats que van organitzar van comptar amb més de 4.000 assistents.

A més, el director de la Biblioteca també ha destacat que la bona sintonia que tenen amb moltes entitats de la vila, així com amb els usuaris i usuàries de l’equipament. A més, Soler ressalta que, de mitjana, la Biblioteca de Palafrugell registra 300 visites diàries.

Per últim, respecte a les dades de les que ja tenen constància, ha explicat que van fer al voltant de 30.000 prèstecs de llibre. A més, amb Joan Soler també hem repassat les primeres activitats organitzades per aquest mes de gener. Podeu recuperar la conversa íntegra amb el director de la Biblioteca de Palafrugell a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *