Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell estrena web pròpia

Escrit per a 21 de Setembre de 2021

  • Es tracta d’un nou recurs per donar a con`èixer les activitats que fan, així com un portal de recomanacions literàries.
  • Joan Soler fa un balanç positiu de l’estiu, en el que s’han incrementat el nombre de préstecs.

Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell parla de la nova web pròpia de l’equipament. La nova eina té com a objectiu ser una altra via per arribar als usuaris. Més enllà de poder-hi consultar les activitats programades, també té una vessant pedagògica i de recomanacions literàries.

Després de mesos treballant-hi, la setmana passada la Biblioteca de Palafrugell va estrenar web pròpia. El fet es va fer coincidir amb l’inici del curs escolar i la setmana del llibre en català com apunta Joan Soler.

Així, a mesura que les novetats literàries arribin a la Biblioteca, al web es penjaran les ressenyes corresponents. D’aquesta manera, el portal serà dinàmic i en el que també es busca l’interacció amb els i les usuàries.

D’altra banda, a la web també es podrà accedir a l‘Argus, el catàleg col·lectiu de biblioteques de Catalunya i a l’eBiblio, la plataforma amb els llibres digitals descarregables. A més, totes aquelles persones interessades en rebre l’agenda de la Biblioteca es poden subscriure al butlletí mensual.

Una altra de les possibilitats que ofereix la web és la de conèixer les formacions i tallers que ofereixen a la comunitat educativa. El director de l’equipament també destaca l’apartat de les novetats literàries.

Un estiu amb més préstecs

Per últim, un cop acabada la temporada estival, Joan Soler apunta que durant aquests mesos d’estiu han aconseguit augmentar el número de préstecs. A més, també destaca que les activitats al pati de la Biblioteca han funcionat molt bé.

A partir del mes d’octubre tornaran les activitats recurrents de la tardor i l’hivern, com els clubs de lectura, de matemàtiques, llegir teatre… Així, després d’uns bons mesos d’estiu i amb la nova web, l’equip de la Biblioteca encara la tornada a la rutina amb optimisme.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *