Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell disposa d’una “tablet” gegant

Escrit per a 13 de Juny de 2019

La Biblioteca de Palafrugell disposa de d’una tablet gegant. Gràcies a la col·laboració dels Serveis Centrals de Biblioteques de Girona, ha iniciat un projecte pilot amb una tauleta (o tablet) gegant per la secció infantil i juvenil de la Biblioteca.

La missió d’aquest aparell és que la tauleta sigui una eina d’introducció de les noves tecnologia a les biblioteques i al públic familiar assistent. A més d’ajudar a l’esbarjo, també afavoreix l’aprenentatge i l’educació dels infants i joves en l’àmbit digital. No obstant això, sempre amb l’ajut i supervisió dels pares i el personal bibliotecari. 

Actualment, les biblioteques públiques gironines que disposen de tauletes gegants a la sala d’infantil són les dels municipis de Roses, St. Feliu de Guíxols, Vidreres i Palafrugell.

A la tauleta gegant s’han instal·lat unes quantes aplicacions per a diversos nivells d’edat que poden variar, al llarg de l’any, segons el moment i les necessitats de la comunitat d’usuaris i dels objectius de la biblioteca.

Biblioteca de Palafrugell disposa tauleta gegant

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *