Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La 59a Fira de Mostres de Girona suspesa per primer cop en la història

Escrit per el 27 d'Octubre de 2020

  • La ciutat de Girona no rebrà la 59a edició de la Fira de Mostres a causa de les mesures del PROCICAT.
  • L’edició no es reprogramarà, queda suspesa fins a la pròxima edició.

Des dels estudis de Ràdio Palafrugell hem entrevistat a Coralí Cunyat, la directora de la Fira de Mostres de Girona. Coralí Cunyat ens ha explicat com estava tot muntat per celebrar aquesta 59a edició, que finalment a causa de la pujada del risc de rebrot per la COVID-19, no ha estat possible.

Tot i que l’organització de la Fira de Mostres de Girona, ha intentat fins a l’últim moment poder celebrar aquesta 59a edició, no ha estat possible. Les darreres restriccions marcades pel govern català han impedit que es pugui celebrar l’esdeveniment comercial. Fira de Girona havia anat adaptant-se a les diferents etapes que la ciutat ha anat passant durant aquesta pandèmia. Les novesmesures del PROCICAT, però, han estat la darrera estocada d’una mostra que ja s’havia anunciat en format reduït però de qualitat, de proximitat i multisectorial, i complint amb les mesures necessàries per accedir al recinte.

En primer lloc, Coralí Cunyat comparteix amb nosaltres com s’havia organitzat la 59a edició de la Fira de Mostres de Girona i com els hi ha afectat aquesta suspensió.

Seguidament, l’encarregada de dirigir la Fira de Mostres qualifica el sector com un motor econòmic del territori. Generen despeses directes, però a més a més, fan venir visitants d’arreu de la comarca, del país o d’altres països. Indirectament, genera beneficis a l’espai responsable i a les empreses que hi participen.

Convé ressaltar que la 59a Fira de Mostres de Girona no es reprogramarà en el calendari.

Coralí Cunyat avança que s’esperaran a la pròxima edició si les circumstàncies ho permeten.

Altrament, la directora de la fira i tot l’equip encarregat tenen previst poder dur a terme tots els esdeveniments del pròxim any 2021. “Depenem de les decisions de les autoritats sanitàries. Però, ara com ara, la nostra activitat està suspesa”

En definitiva, Coralí Cunyat aprofita la conversa amb Ràdio Palafrugell per donar les gràcies a totes les empreses que havien expressat la seva voluntat per participar en la Fira de Mostres. A continuació, adjuntem la conversa sencera amb Coralí Cunyat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).