Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La 3a Catalana de futbol començarà el 16 i 17 de setembre, amb Sauleda, La Punxa i Mont-ras al mateix grup

Escrit per el 21 de Juliol de 2023

Definides les agrupacions de la Tercera Catalana 2023-2024. La Federació Catalana de Futbol ha publicat els grups territorials de la categoria per a la nova temporada. La Tercera Catalana comptarà amb 18 grups de competició, de fins a 16 equips, amb la següent distribució: deu grups a la província de Barcelona, quatre a la província de Lleida, tres grups a la província de Girona, dos a Tarragona, i un grup a les Terres de l’Ebre. 

L’inici de la competició serà el 16 i 17 de setembre, en un format a doble volta.  D’aquest grup ens en parla en Moha Jaghou, del C.E. Mont-ras

En Majid Tahli, del CF La Punxa, també ens fa la seva valoració d’aquest grup de la 3a Catalana

En aquesta ocasió, els tres equips de casa militaran en el mateix grup. Serà el 1r de la Territorial Gironina, on, a més de l’AD Sauleda, La Punxa CF, i el CE Mont-ras, hi participaran clubs propers de la comarca com el Pals At. o el Monells AE. Uns derbis que donen vida a la competició, com diu en Moha Jaghou.

La resta d’equips són de la comarca de l’Alt Empordà (Agullana, Alt Empordà de Vilajuïga, Bàscara, Empuriabrava Castelló, Llançà, Portbou, Sant Pere Pescador i Vilademat). A més, també hi figuren els tres equips de Roses ( Base Roses, Roses AE i Roses City).


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).