Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junts per Palafrugell reclama més places de residència geriàtrica i recursos per la dependència

Escrit per el 5 d'Abril de 2023

  • A la reunió sobre benestar social hi van assistir entitats i associacions de l’àmbit social de Palafrugell.

Junts per Palafrugell reclama més places de residència geriàtrica, recursos per la dependència i resoldre la “falta de ‘tutela’, suport i acompanyament als pisos tutelats per la gent gran”. Són algunes de les conclusions que es va arribar en una reunió de benestar social amb entitats i associacions de l’àmbit social de Palafrugell. La va conduir el candidat, David Martín, i la número 2, Carmen Gispert.

També, es va mostrar la preocupació de la situació de l’asil. Es va destacar que caldria un cens actualitzat de la gent gran i fer-ne un seguiment per conèixer les seves necessitats. Es va proposar ampliar els serveis d’assistència i l’horari del porta a porta.

A més, es va expressar la urgència de definir el model que ha de substituir el funcionament del Centre de Distribució d’Aliments. El servei ara atén unes 400 famílies i vetlla per evitar l’exclusió de les vulnerables.

Per altra banda, es va demanar la necessitat de més control i seguiment de l’arribada de nous ciutadans a Palafrugell. També, la preocupació dels menors tutelats quan arriben a la majoria d’edat i queden desemparats.

Junts per Palafrugell va expressar la falta d’habitatge social, però també pels joves i la gent gran. Afegeixen la proposta de controlar el padró municipal i el volum de persones que conviuen en un habitatge.

A més, entre les altres preocupacions que van expressar hi ha el patrimoni municipal tancat, les barreres arquitectòniques i les actituds discriminatòries.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).