Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junts per Palafrugell demana millorar el servei d’escombraries i adaptar la mobilitat

Escrit per el 22 de Novembre de 2022

  • També, la congelació d’impostos, la recuperació de la circulació a la carretera vella i les ajudes a les empreses.

David Martín serà el candidat de Junts per Palafrugell a les pròximes eleccions municipals. Destaca que hi ha força gent que veu la política des de la distància. Per aquest motiu, volen trepitjar el carrer, dedicant-hi el màxim de temps possible.

En el seu cas, és empresari i ara serà l’encarregat d’encapçalar el nou projecte de Junts per Palafrugell, que es diferenciarà del grup municipal amb representació al consistori.

Des de Junts per Palafrugell es fa una crítica a la pujada d’impostos que ha plantejat l’actual equip de govern. Considera que la millor opció seria la congelació d’impostos perquè la ciutadania està passant per un moment complicat.

Defensa que l’increment de taxes hauria de repercutir amb una millora dels serveis oferts.

Pel que fa a la carretera vella, remarca que aquesta via ha “d’oferir un servei útil”. Reconeix que durant anys no s’han fet actuacions per corregir les mancances i que pot ser el causant de la sinistralitat. Afirma que si hi ha menys accidents és perquè “pràcticament no es pot utilitzar”.

Reconeix que la mobilitat de Palafrugell és complicada per la distribució de les diferents vies. No obstant això, destaca que caldria fer adaptacions per poder facilitar el moviment i incrementar els i les visitants. Això també inclouria la reformulació dels aparcaments que hi ha prop del centre.

Considera que les infraestructures i construccions d’equipaments han d’anar d’acord amb les necessitats del municipi. Afegeix que val més fer manteniment dels ja existents abans que la construcció de nous.

Sobre la neteja i la recollida de residus, reconeix que és un problema real. Des del seu partit estan a l’expectativa per conèixer què es planteja en el nou contracte d’escombraries que es publicarà en els pròxims mesos. Demana “més carrer” en els responsables polítics per comprovar si les empreses externalitzades fan la feina com pertoca.

Per acabar, des de Junts per Palafrugell es vol facilitar l’activitat de les empreses del municipi, segons les seves necessitats. Així com, potenciar l’activitat del polígon industrial.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).