Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junts es presenta per acabar amb “la desorientació a Palafrugell”

Escrit per el 18 de Juny de 2022

  • Junts per Palafrugell ha presentat en públic el seu candidat a les eleccions municipals del 2023, David Martín
  • Martín ha assegurat que presenta un projecte “basat en l’excel·lència per recuperar la millor versió de Palafrugell”

Aquest cap de setmana s’ha fet la presentació en públic del candidat de Junts per Palafrugell a les eleccions municipals del 2023, David Martín. A l’acte, a l’auditori del Museu del Suro, hi ha participat el conseller d’Economia, Jaume Giró, que ha assegurat que “a Palafrugell portem uns anys de desorientació”, i que “cal centrar el relat per tornar a fer de Palafrugell el centre de desenvolupament econòmic”. Per la seva banda el candidat ha assegurat que presenta un projecte “basat en l’excel·lència per recuperar la millor versió de Palafrugell”.

L’impuls econòmic i el reforç de l’activitat privada ha estat un dels eixos del discurs de David Martín, que s’ha compromès a afavorir la creació de 600 llocs de treball si és alcalde. “D’aquesta manera, arribaríem al 3% d’atur tècnic”, ha dit.

Martín creu que “cal impulsar la creació d’empreses que generin ocupació tot l’any”, i per això, aposta per “definir molt bé les necessitats del polígon industrial”.

Això s’ha de fer, assegura, fent de l’Ajuntament “el millor aliat de la iniciativa privada i les associacions”.

Martín es compromet a fer un estudi per millorar la mobilitat i els aparcaments. Creu que “no pot ser que a Palafrugell ni tan sols el GPS sàpiga com anar del punt A al punt B”.

També s’ha compromès a fer una auditoria de tots els serveis que presta l’ajuntament, amb un accent especial en la recollida d’escombaries.

Pel que fa a la cultura, ha assugurat que cal impulsar les iniciatives privades i públiques.

“Cada dia que passa trobo una raó per passar la resta de la meva vida a Palafrugell”

El discurs de David Martín, però, va començar amb una presentació pròpia:

“Sóc en David Martín i tinc 35 anys. Fa 10 anys que treballo a Palafrugell, on hi visc. Un municipi que cada dia estimo més i cada dia que passa trobo més motius per passar-hi la resta de la meva vida i formar-hi una família. Estic casat i sóc empresari”.

El conseller Giró va defensar el paper del turisme en l’economia de Palafrugell

El conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, va definir David Martín, com “un home preparat i amb ganes”, i en va destacar la joventut, 35 anys. Tot seguit, va apostar per donar tot el suport al sector turístic dins l’economia palafrugellenca. I va demanar acabar amb la “desorientació”, i tornar a fer del municipi “un pol econòmic que defensi el turisme sense manies”.

L’acte va estar conduit per David Galceran i va comptar amb l’actuació musical d’Anna Sáez.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).