Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández treballa en un taller els punts que presentarà a les pròximes eleccions municipals

Escrit per a 6 d'octubre de 2022

  • El candidat a l’alcaldia de Palafrugell, Juli Fernández, va dur a terme el segon taller participatiu per actualitzar el seu projecte polític a les eleccions municipals. 

El candidat socialista a l’alcaldia de Palafrugell, Juli Fernández, va realitzar el segon taller participatiu per actualitzar el seu projecte polític de les pròximes eleccions municipals. Es va celebrar el passat 4 d’octubre al Centre Municipal d’Educació.

En aquesta trobada hi van participar més de cinquanta persones. Es van debatre i recollir aportacions per als reptes i oportunitats per al municipi. L’objectiu dels socialistes és tornar a ser referència en l’àmbit social, cultural, econòmic, i fer una aposta per un municipi turístic, amb la sostenibilitat i la qualitat com a elements bàsics de futur. 

Els punts que es van debatre van ser diversos, entre ells, sobre ser un municipi turístic, l’impacte del canvi climàtic i sostenibilitat, la neteja i gestió dels residus, l’urbanisme, les activitats culturals i socials, la potenciació del comerç, la seguretat, l’esport, el benestar social, la millora dels carrers i voreres, la mobilitat sostenible o la participació de la població en la presa de decisions en l’administració. Ho destaca el candidat socialista, Juli Fernández.

Amb aquesta reunió, el Partit Socialista de Catalunya a Palafrugell va concretar quines seran les línies del projecte definitiu que presentarà a les pròximes eleccions municipals, amb l’objectiu de formar govern.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *