Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Judit Lloberol: “Els establiments oberts han treballat més del que s’esperava”

Escrit per a 10 de Gener de 2023

  • El Grup Costa Brava Centre apunta que l’absència de neu al Pirineu ha ajudat a incrementar els visitants de la nostra zona.

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Grup Costa Brava Centre fa una valoració molt positiva de la campanya nadalenca. No obstant això, la gerent de l’entitat, Judit Lloberol, destaca que hi ha hagut més turisme nacional i de segona residència i no tant d’internacional. Explica que això podria deure’s a les temperatures suaus que s’han registrat durant les festes nadalenques.

Lloberol detalla que hi havia entre un 30 i un 40 % dels establiments oberts, entre allotjaments i restaurants. A l’espera d’acabar de fer el balanç de les xifres, es calcula que el percentatge d’ocupació ha estat al voltant del 75 %.

Un cop acabada la campanya nadalenca, Judit Lloberol destaca que és complicat fer una previsió de com anirà el turisme els pròxims mesos. Posa èmfasi en el canvi d’hàbits de la població després de la pandèmia i que les reserves entren a l’últim moment. A partir d’ara, molts establiments tancaran fins a la Setmana Santa.

També, remarca que l’elevada inflació i el cost de l’energia ha reduït els beneficis de les empreses, tot i treballar durant el Nadal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *