Juanito Castillejo: “Jo donava el partit [amb el Sant Feliu de Guíxols] per perdut”

Escrit per el 24 de Gener de 2023

• Els taronges venen d’un empat i una derrota en les últimes dues jornades.

L’AD Sauleda ha puntuat un punt en les darreres dues jornades. El president, Juanito Castillejo, reconeix que els resultats han afectat l’estat d’ànim dels jugadors. El cap de setmana passat van empatar a 1 el derbi amb el Sant Feliu de Guíxols CF. A més, venien de la derrota al camp de l’Sporting-Vidrerenca per 2-1.

Castillejo destaca que inicialment comptaven guanyar el partit del dissabte, però no va ser així. Els ganxons van estrenar el marcador abans del descans, però els palafrugellencs van poder rascar un punt al minut 95, amb el gol de Xavi Mora.

Tot i puntuar menys les darreres jornades, els taronges continuen segons a la classificació pels bons resultats assolits prèviament. Castillejo reconeix que tots els clubs passen per moments més difícils. Confia que capgiraran la dinàmica.

Afirma que, a l’inici de la temporada, no s’imaginava que arribarien a ser segons a la classificació. Es mostra molt satisfet, però pateix que no es perdi la il·lusió en cas de derrotes.

Aquest dissabte a les 19.30 hores, l’AD Sauleda tancarà la primera volta al camp del Vilablareix FC. Els rivals són setens amb 26 punts, però Castillejo afirma que no poden confiar-se.

Les dues equipacions de l’AD Sauleda

Per altra banda, l’AD Sauleda ha estrenat una nova samarreta amb l’escut del Reial Betis i els colors verd i taronja. Castillejo destaca que van tenir la idea perquè són un equip de barri amb ganes de competir.

També, volen gravar un vídeo per enviar-lo al vestuari de l’equip andalús.

Tot i la iniciativa, el president assegura que en el pròxim partit ja es recuperarà la samarreta original. Afirma que l’únic color de l’AD Sauleda és el taronja, però que algun cop s’alternarà la nova equipació.