Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Viñas porta la intriga a la Biblioteca amb la novel·la “Cabanes dins el bosc”

Escrit per el 20 de Setembre de 2023

  • La història passa entre l’estiu del 1980 i la tardor del 2015 i parla de la desaparició d’una nena en una urbanització de l’Escala.
  • El professor de l’escola Vedruna de Palafrugell Pere Costa en farà la introducció.

L’escriptor Josep Viñas presentarà la seva última novel·la d’intriga, Cabanes dins el bosc, a la biblioteca. La història passa entre l’estiu del 1980 i la tardor del 2015 i parla de la desaparició d’una nena en una urbanització de l’Escala.

L’Arseni, un dels protagonistes, torna al lloc on van segrestar una nena durant els anys vuitanta mentre jugava amb els seus amics al bosc. Se la va endur una furgoneta blanca, no saben qui ho va fer ni van saber mai més res d’ella. El 2015 torna allà amb un sentiment de culpa per trobar respostes a la desaparició. Sentirà veus, tindrà missatges amb pistes misterioses, hi haurà morts sospitoses… Ho explica Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell.

Josep Viñas és un escriptor de Salt. També, és doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i amb un màster en Hisenda Autonòmica i Local. És professor a la Universitat de Girona i síndic de la Sindicatura de Comptes de Catalunya. Ha guanyat premis de literatura i és autor de les novel·les Diari d’un onanista i La sivella.

La presentació i tertúlia serà el dijous, 21 de setembre a les sis de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca de Palafrugell. El professor de l’escola Vedruna de Palafrugell Pere Costa en farà la introducció. Cal inscriure’s al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).