Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer: “La Caixa no té cap tracte de favor”

Escrit per a 5 d'Agost de 2019

  • Desmenteix SOS Costa Brava i explica que l’Ajuntament de Palafrugell “només veiem que beneficis en aquest Pla Especial Urbanístic.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell ha respost a SOS Costa Brava i a les entitats que divendres van fer presentar el recurs contra el Pla Especial Urbanístic dels Jardins de Cap Roig. Entre d’altres aspectes, Piferrer ha volgut remarcar que “La Caixa no té cap tracte de favor” atès que no només el consistori ha donat el vist-i-plau al Pla, ja que el Departament de Territori també ho ha fet.

L’entitat SOS Costa Brava va presentar divendres passat les mesures que l’havien portat a presentar un recurs contra el Pla de Cap Roig. Dissabte, Damià Calvet, secretari de Territori de la Generalitat defensava que el Pla complia amb els criteris mediambientals. Avui ha estat Josep Piferrer el que a Ràdio Palafrugell ha defensat aquest Pla Especial. A més, ha defensat que “La Caixa no té cap tracte de favor perquè les obres que s’hi volen fer s’adeqüen al Pla de protecció que té aquesta finca”.

L’Ajuntament a favor del Pla Especial

D’altra banda, Josep Piferrer també ha volgut deixar clara la postura de l’Ajuntament, pel que fa al terme municipal de Palafrugell. Així, s’ha mostrat a favor del que L’Obra Social de La Caixa vol fer en aquest espai perquè no hi haurà impacte visual.

Un altre punt a favor del Pla Espacial, segons Piferrer, és que les adequacions no tenen una finalitat comercial. A més, ha explicat que el volum de persones que passaran per Cap Roig no serà molt gran.

Així doncs, malgrat que divendres la plataforma anunciava que presentarien recurs a totes les llicències que presentés La Caixa, Josep Piferrer avança que les aprovaran totes.

D’altra banda, l’alcalde palafrugellenc va valorar la trobada amb SOS Costa Brava. Una reunió que va tenir lloc divendres passat i en la que es va tractar d’altres temes. Per exemple, Sant Sebastià o Aigua Xel·lida. Podeu recuperar aquestes paraules a l’entrevista íntegra.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *