Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer assegura que hi havia un acord per la data del Carroussel i que el canvi depenia de l’actual govern

Escrit per el 24 de Setembre de 2023

  • Piferrer explica que va demanar als carrossaires un ampli consens per tirar endavant el canvi de data, quan li van fer la proposta.

Josep Piferrer assegura que ja s’havia arribat a un acord amb les colles de Carrossaires pel canvi de data del Carroussel. Així ho ha expressat a Ràdio Palafrugell l’exalcalde i llavors regidor de Cultura. I afegeix que era responsabilitat de l’actual govern aprovar-ne el canvi amb la decisió dels festius de l’any vinent.

Piferrer explica que va demanar als carrossaires un ampli consens per tirar endavant el canvi de data, quan li van fer la proposta. Per aquest motiu, les colles van fer reunions i a principis del 2023 van presentar un document amb la petició al govern d’aleshores.

El llavors regidor de Cultura destaca que el debat sobre canviar la data s’havia tractat en una comissió informativa de l’àmbit de Servei a les persones. Afegeix que hi havia representants dels altres partits polítics.

També, comenta que no podien aprovar els dies festius del 2024 a principis d’any com a govern sortint.

Josep Piferrer veu amb bons ulls l’acord que ha arribat l’equip de govern amb els carrossaires i que fins i tot, es faci un debat més endavant.

Tot i això, considera que el procés participatiu s’ha fet ràpidament i “ha sigut un fracàs absolut pel que fa a la participació de la ciutadania”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).