Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Ferrés proposa que els cotxes no residents no puguin entrar a Calella i Llafranc a l’estiu

Escrit per el 14 de Juny de 2024

El portaveu de Palafrugell en Comú Podem, Josep Ferrés, proposa que els cotxes no residents a Calella de Palafrugell i Llafranc no puguin entrar a aquests nuclis durant l’estiu. Creu que amb un autobús llançadora amb alta freqüència seria més fàcil arribar-hi que no pas “donant voltes durant hores per trobar aparcament”. Ferrés ha llançat la proposta en una entrevista a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell.

Ferrés parla “d’accessibilitat paràsita”. És a dir, del fet que algú que no sigui resident hagi de “passejar-se buscant aparcament”. Per això, creu que és més útil deixar el cotxe aparcat l’inici o la meitat de l’autovia. I des d’allà, arribar-hi caminant, en bicicleta, en patinet, o amb un autobús que passi sovint. Recordem que aquest any es posarà en marxa una llançadora com aquesta cada mitja hora.

Segons Ferrés, aquest model hauria d’estar actiu “com a mínim”, durant el juliol i l’agost. Hauria d’afectar els turistes i els palafrugellencs, i les excepcions serien els residents a Calella i Llafranc i els vehicles de serveis.

Per Ferrés, es tracta d’una solució “evident, és més ràpid anar-hi a peu que trobar aparcament”.

“Cal un premi a la sostenibilitat al Carroussel Costa Brava”

El portaveu dels comuns proposa que el Carroussel Costa Brava creï un guardó específic per premiar la carrossa més sotenible.

Critica que, en aquests moments, les carrosses “continuen tenint un contenidor únic per llançar els residus” i en responsabilitza l’Ajuntament, “perquè no posa els mitjans”.

A l’entrevista, Ferrés proposa una aliança del seu partit amb Esquerra Republicana durant aquest mandat.


Opinions dels lectors
  1. Núria Vilà el 15 de Juny de 2024 a les 0:21

    Es nota que no hi treballa, perquè el bus no sé els horaris, però hi ha restaurants on la gent plega a les dues del matí, i si amb el que cobrem , han de pagar 4 viatges per treballar, potser que als treballadors els hi posin de franc, perquè és igual de car anar a calella que a la bisbal, es vergonyós que només es pensi amb els de fora

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).