Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Ferrés: “Hem demanat que es prevegin partides per condicionar espais residuals”

Escrit per el 27 d'Octubre de 2023

Palafrugell en Comú Podem ha demanat a l’alcalde que els pressupostos municipals prevegin una partida per “rehabilitar espais residuals”. També reclamen que el Flors i Violes serveixi per crear instal·lacions permanents d’enjardinament. El portaveu dels comuns, Josep Ferrés, assegura a Ràdio Palafrugell que “probablement” votin “a favor dels pressupostos” si aquestes dues qüestions apareixen als comptes municipals.

Per Ferrés, cal destinar diners a recuperar espais que ara mateix estan tancats o no aprofitats. Per exemple, el Mercantil, l’espai dels Forns de suro negre, o els Ametllers.

També demana que el Flors i Violes tingui una voluntat major de permanència i transformació dels carrers de Palafrugell.

Afirma que donaran suport als pressupostos si hi apareixen aquestes reclamacions.

Mancomunar serveis de neteja

Els comuns també aposten per mancomunar serveis de neteja amb Begur i altres municipis. De fet, proposa que es faci una nova deixalleria a Esclanyà que doni servei a diversos pobles.

De fet, demana la neteja sigui un servei municipalitzat i no s’externalitzi. Pel que fa a la zona de l’actual deixalleria, Ferrés hi instal·laria una planta termosolar.

Escolta l’entrevista sencera


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).