Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jornada sobre l’amenaça gihadista a Catalunya

Escrit per a 6 de Juny de 2019

Palafrugell ha acollit una jornada sobre l’amenaça gihadista a Catalunya. La jornada ha estat adreçada als caps i comandaments de les Policies Locals de les comarques gironines.

D’altra banda, també hi ha participat caps i comandaments dels Mossos d’Esquadra de la regió policial de Girona.

A les 9.30h s’ha donat l’inici aquesta activitat amb el comissari Josep Milán Sánchez, cap de la regió policial de Girona i el president de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOL) de les comarques de Girona, el sotsinspector David Puertas Fernández.

Primer de tot, s’ha tractat la situació actual del Moviment Gihadista Global a càrrec de l’Àrea Central d’Anàlisi de la Comissaria General d’Informació (CGINF). Tot seguit, ha tingut lloc l’explicació i anàlisi operativa sobre perfils i modus operandi a càrrec de l’Àrea Central d’Anàlisi de la CGINF.

Per últim, s’han donat a conèixer els processos de radicalització conduents al gihadisme: prevenció i detecció. Aquest punt ha estat a càrrec de la Unitat d’Informació de la Regió Policial de Girona.

El responsable de l’àrea d’anàlisi de la comissaria general d’informació, Lluís Paradell, explica el desenvolupament de la jornada sobre l’amenaça gihadista a Catalunya.

Per la seva banda, David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell valora als micròfons de Ràdio Palafrugell aquesta jornada.

Jornada Amenaça Gihadista a Catalunya  David Puertas
David Puertas Fernández, cap de la Policia Local de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *