Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Vigas: “Som un equip cohesionat i il·lusionat”

Escrit per el 17 de Desembre de 2019

  • El 1r tinent d’alcalde destaca que “l’Ajuntament pot millorar en molts aspectes i que l’equip de govern n’és conscient”.

La primera experiència de Joan Vigas (Som Gent del Poble) ha esdevingut tot un repte. Després de l’acord de govern, Vigas va ser nomenat 1r tinent d’alcalde, regidor de l’Institut de Promoció Econòmica i del nucli Calella de Palafrugell. D’altra banda, per sobre de partits, Joan Vigas ha destacat que “som un equip de govern cohesionat i il·lusionat”.

Els primers 6 mesos de Joan Vigas a l’Ajuntament de Palafrugell han servit per situar-se i conèixer la maquinària de “l’empresa més gran del municipi“. En aquest sentit, ha volgut posar el focus en que treballen com un sol grup, sense partidismes.

D’altra banda, Joan Vigas ha reconegut que el consistori té molta feina per endavant. Tot i que, és un fet que no els espanta i són conscients de les mancances que té actualment el municipi. Per això, valoren quan l’oposició fa crítica constructiva.

L’IPEP una gran àrea en tots els sentits

Entre les responsabilitats que té entre les mans el grup SGdP hi ha la de gestionar l’àrea de Promoció Econòmica. Primer de tot, Joan Vigas ha volgut agrair les paraules que Alfons Rius (Palafrugell en Comú) va dedicar en aquesta mateixa sintonia. No obstant això, ha remarcat que la bona feina que es desenvolupa des de l’IPEP ve d’anys enrere.

D’altra banda, posant la mirada en el comerç, des de Promoció Econòmica s’han marcat desenvolupar el pla de comerç iniciat en els darrer tram del mandat anterior.

En una fícticia carta als Reis d’Orient Joan Vigas hi inclouria poder disposar de més zones d’aparcament i continuar amb la feina que s’està fent a nivell comercial, industrial i de desestacionalitzar el turisme.

A més, el portaveu de SGdP també ha posat la mirada en les regidories d’Esports i d’Obra Pública, dues àrees liderades, políticament pel seu grup. Així doncs, podeu recuperar l’entrevista íntegra en la que Joan Vigas defineix que “som un equip cohesionat i il·lusionat” en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).