Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Vigas: “La vida són etapes. Després de cinc anys, considero que aquesta ha estat molt bé”

Escrit per el 27 de Gener de 2023

  • Joan Vigas considera que ha arribat el moment de tancar la seva etapa política.

Joan Vigas, de Som Gent del Poble i alcalde de Palafrugell, considera que ha arribat el moment de tancar l’etapa política. L’anunci el fa després d’anunciar que Isidre Tenas serà el nou cap de llista a les pròximes eleccions municipals.

Afirma que el partit ha d’estar liderat per persones amb energia. I no ho podia garantir una legislatura més. Per aquest motiu, considera que cinc anys a la política “han estat bé” i que li agrada “plegar dels llocs en plena activitat i energia”.

Vigas explica que les infraestructures de l’Ajuntament fa que hi hagi moments de “col·lapse” i que no es pugui arribar a tot. Cops en què “el dia a dia es fa feixuc”, però també “de moltes satisfaccions”.

Tot i el relleu al partit, afirma que donarà tot el suport a la nova candidatura de Tenas. Per aquest motiu, formarà part de la llista en una posició simbòlica.

De moment, no avança cap nom de la nova candidatura. Li consta que molts dels membres actuals continuaran. A més, demana a la població que valori la feina feta de les regidories d’esport, obra pública i promoció econòmica.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).