Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Farré: “Els partits amb responsabilitat de govern han d’executar millor el pressupost”

Escrit per el 10 de Novembre de 2022

  • També afirma que està per decidir quin serà el seu futur a les pròximes eleccions municipals.

Joan Farré, regidor de Ciutadans, demana a Ràdio Palafrugell que es congelin els impostos i considera que el seu partit és l’únic de l’oposició que ho ha demanat públicament. Afirma que els socialistes volien “uns retocs” i els comuns no van donar la seva opinió sobre què caldria fer.

Remarca que “els partits amb responsabilitat de govern han d’executar millor el pressupost, estalviar tot el que es pugui i optimitzar els recursos econòmics i de personal”. Considera “que és un despropòsit” l’increment “desmesurat”.

Per altra banda, Joan Farré afirma que des del seu partit donen suport a les polítiques que es consideren positives per Palafrugell, independentment de qui les proposa.

Per exemple, una de les decisions que s’ha defensat des del partit taronja ha estat el desdoblament de l’avinguda d’Espanya, tot i les diferències. Farré remarca que des de la seva formació consideren que els diners que serviran per a la construcció del parc haurien d’anar invertits a acabar la tercera fase.

També considera necessari un canvi de circulació a la carretera vella, però amb l’anàlisi de l’opinió de les persones afectades un cop acabat l’estiu. Valora positivament el carril bici al lateral de l’avinguda del Mar i el desenvolupament de jornades sobre sostenibilitat.

A més, remarca que cal protegir el patrimoni cultural del municipi. En aquest sentit, destaca que des de l’any 2003 treballa per millorar l’estat de les Torretes. Com a professor de l’escola Josep Barceló i Matas va enregistrar un vídeo amb l’alumnat per denunciar-ne l’estat.

Per acabar, afirma que encara no s’ha decidit quin és el seu futur a les pròximes eleccions municipals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).