Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Farré (Cs): “La carretera vella no ha de servir per anar i tornar a Calella. No pertoca”

Escrit per a 16 de setembre de 2022

  • El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Palafrugell coincideix amb el govern que la carretra vella ha de ser un vial de serveis i d’accés a Prat Xirlo i Santa Margarida
  • Ara bé, creu que cal treballar en alguns punts conflictius i fer un replantejament

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Farré, avala que la carretera vella no serveixi per anar i tornar a Calella. Ara bé, considera que cal avaluar i millorar alguns punts conflictius que s’han detectat aquest estiu arran de l’actuació de l’equip de govern. Així ho ha assegurat en una entrevista a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell.

Farré creu que la carrtera vella ha de servir exclusivament com a “vial de servei i d’accés a les urbanitzacions”. Però que “no pertoca” utilitzar aquesta carretera per anar i tornar als nuclis costaners: “no és cap a on hem d’anar”.

Farré ha explicat que han demanat “una memòria avaluativa” de l’actuació i que es treballi en tres punts conflictius: una ampliació de la carretera a Santa Margarida, millorar l’accés a Prat Xirlo i repensar com evitar els problemes de seguretat que genera la presència de vianants a la carretera pels locals d’oci.

En tot cas, el partit taronja considera que la mobilitat a l’entorn s’ha de fer per l’avinguda del Mar. “I si hi ha moments punturals com per Cap Roig o les Havaneres que dona problemes, doncs ens hem d’esperar com es fa a Barcelona”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *