Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es poden fer les inscripcions del Correpoble per representar Palafrugell

Escrit per a 1 de Febrer de 2023

  • Una desena de poblacions participaran en la organització de la primera edició de la cursa popular.

El dissabte, 1 d’abril se celebrarà la primera edició de la cursa Correpoble. Es tracta d’un esdeveniment organitzat pels diferents consistoris i el Consell Comarcal del Baix Empordà. Els participants podran representar els seus municipis a la cursa. Ho explica Xavier Gamero, director del Consell Esportiu del Baix Empordà, al Supermatí.

La primera edició se celebrarà a Palamós, però es preveu que la seu canviï cada any. Enguany se sortirà i s’arribarà a l’estenedor de xarxes. Hi poden participar els majors de 12 anys i el recorregut és de 10 km. Es pot fer caminant o corrent. La principal característica és que tothom hi participa en equip.

La dificultat del recorregut és baixa-mitjana i amb un desnivell de, més o menys, 116 metres. Les primeres 35 persones classificades per gènere a cada municipi puntuaran per la classificació final. Es premiarà el municipi amb més punts, els guanyadors de cada poble i el municipi amb menys puntuació.

El preu de la inscripció és de 10 euros fins al 15 de març i de 15, fins al 24 de març. Tothom inscrit abans del dia 26 de febrer tindrà garantida la samarreta del seu municipi. En el cas de Palafrugell, serà de color groc, negre i blanc. Fins ara, ja hi ha 235 persones apuntades en tota la comarca.

Les inscripcions es poden fer a través del web de curses.cat. Llavors, s’ha d’indicar quin és el municipi que es vol representar. L’elecció és lliure i no cal residir-hi. Els municipis amb representació són Begur, Calonge i Sant Antoni, Sant Feliu de Guíxols, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí. També, es poden representar els altres pobles amb el Correpoble-Baix Empordà. Gamero destaca la bona predisposició dels Ajuntaments per organitzar-ho.

L’objectiu de la cursa és fomentar el moviment esportiu a través del running. A més, involucrar els municipis de la comarca en una festa de l’esport popular.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *