Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es poden fer les inscripcions a l’Escola de Carrossaires de Palafrugell

Escrit per a 15 de Setembre de 2022

  • Les classes s’impartiran tots els dilluns al vespre i aniran a càrrec de Julio Navarro de la Colla Imaginació.
  • Es tracta d’una novetat que va néixer com impuls de les Festes de Primavera.

Les classes s’impartiran tots els dilluns al vespre de 20 a les 22.30 hores, a partir del mes d’octubre fins al desembre. El primer professor de l’Escola serà Julio Navarro, de la Colla Imaginació i vinculat en el món carrossaire des de fa més de tres dècades.

Navarro destaca que fins ara la gent de diferents professions s’han unit per fer les carrosses, però que una formació permetrà introduir la part més artística i creativa.

Navarro oferirà una petita introducció sobre aquest món i seguidament, ja es començarà a treballar sobre la idea, el disseny, l’estudi de la figura humana i animal per tal d’executar les idees. Això ha d’animar els i les participants a formar part d’una colla l’any vinent, o que gent que forma part de grups vegin noves maneres de treballar.

Fa anys que s’està treballant per a oferir cursos de carrossaires, però fins ara no havia pogut fer-se realitat.

El preu del curs és de 12 euros al mes pels joves de fins a 29 anys, i de 25 cada mes pels majors de 29. El curs s’impartirà a Can Genís i a la Nau dels Carrossaires i està organitzat per l’Associació de Colles de Festes de Primavera.

Altres activitats a Can Genís

Per altra banda, Can Genís organitza cursos i tallers per a joves amb inscripcions al web de Can Genís i places limitades.

  • Cos i emoció: cada 15 dies d’octubre a desembre. Els divendres de 18.30 h a 20 h. El preu per als majors de 29 anys serà de 20 €/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 9 €/mes.
  • Dibuix i introducció a la pintura: Tots els dimecres, d’octubre a juny, de 19 h a 21 h. El preu per als majors de 29 anys serà de 28 €/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 15 €/mes. I tots els dimarts i dimecres, d’octubre a juny, de 17.15 h a 18.45 h per a joves d’entre 8 i 13 anys. En aquest cas el preu serà de 25 €/mes.
  • Restauració digital de fotografies antigues: Dimarts, 18 i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre, de 19 h a 20.30 h. El preu per als majors de 29 anys serà de 15 €/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 10 €/mes.
  • Escola de carrossaires: Tots els dilluns, d’octubre a desembre, de 20 h a 22.30 h. El preu per als majors de 29 anys serà de 25 €/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 12 €/mes.

També es programaran concerts a partir del mes d’octubre. El 9 d’octubre actuarà Hönk Quartet, emmarcat dins el Festival de Jazz que organitza el municipi (18 h); el 19 de novembre serà el torn de Sinopsis Mort (12 h); i finalment el 23 de desembre tancarà aquesta programació Eyen i Pau Vilà + Anna Ferrer, (11 h). Tots els concerts tindran lloc al pati de Can Genís.

Pel que fa més a l’àmbit social, es farà un curs de monitor/a i premonitori/a d’activitats de lleure, curs que es farà de forma intensiva i cal reservar plaça trucant directament a Can Genís. D’altra banda, l’activitat Petits canvis que sumen, tindrà lloc el dia 12 de desembre de 18.30 h a 20 h, on es parlarà de dietes de moda i mites saludables.

Durant aquest trimestre també es farà una sortida per anar a Japan Weekend, el dissabte 29 d’octubre i, la sortida al Saló del Manga que serà  el 10 de desembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *