Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Isidre Tenas, nou regidor d’Esports de Palafrugell

Escrit per a 26 de Juny de 2019

  • El número 3 de Som Gent del Poble (SGdP) serà el nou regidor de l’àrea d’Esports un cop s’aprovi el nou caritpàs del consistori

El passat 26 de maig Som Gent del Poble (SGdP) va fer bons els pronòstics i va aconseguir irrompre amb força al consistori palafrugellenc. La formació independent va entrar amb 3 regidors, fet que va provocar que tingués la clau de govern. En aquest sentit, el número 3 de la formació, Isidre Tenas, serà el nou regidor d’Esports de Palafrugell

Aquest fet es va donar a conèixer el passat dissabte 15 de juny durant la constitució del nou ajuntament. Així doncs, a falta de la confirmació del cartipàs, que s’ha d’oficialitzar en breu, ja se saben els càrrecs que ocuparan els edils de SGdP.

Primer de tot, Isidre Tenas ha volgut tenir paraules d’agraïment pel que ha estat el seu predecessor, Pau Lladó (ERC). Tenas ha remarcat la bona sintonia amb que ha portat la regidoria d’esports els dos últims anys.

D’altra banda, pel que fa a les actuacions prioritàries en matèria d’infraestructures, Tenas es marca com a prioritat canviar el tartan de la pista d’atletisme.

En aquesta mateixa línia, el futur regidor d’esports destaca que abans de crear noves instal·lacions, el que s’ha de fer es millorar les existents.

Així doncs, amb la remodelació de les infraestructures ja existents s’augura complicat poder dur a terme el nou pavelló poliesportiu. En aquest sentit, Tenas admet que serà difícil fer-ho tot, però que s’intentarà.

A més a més, un altre dels objectius que es marca Isidre Tenas és potenciar i donar més oportunitats per a les persones amb mobilitat reduïda. Així com, apostar per l’esport femení.

D’altra banda, durant la conversa també s’han tractat temes com les subvencions a les entitats esportives o del ciclisme. Podeu recuperar l’entrevista íntegra en el següent arxiu.

Isidre Tenas, nou regidor d’Esports de Palafrugell
Isidre Tenas nou regidor d'Esports de Palafrugell
Isidre Tenas nou regidor d’Esports de l’Ajuntament de PalafrugellOpinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *