Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Isidre Tenas, candidat de Som Gent del Poble en substitució de Joan Vigas

Escrit per el 25 de Gener de 2023

  • Tenas és l’actual regidor d’Esports
  • Joan Vigas, actual alcalde, no serà el cap de llista

Som Gent del Poble ha anunciat que l’actual regidor d’esports, Isidre Tenas, serà el cap de llista a les eleccions municipals de 2023. D’aquesta manera, es confirma que l’actual alcalde, Joan Vigas, no es presentarà. L’anunci s’ha fet en una roda de premsa al Club Tennis Llafranc.

Amb un to distès, Joan Vigas ha fet un repàs a la trajectòria del partit des de fa 5 anys. 1395 vots i gairebé 4 anys després, ha anunciat la seva renúncia a encapçalar la llista de les properes municipals.

Vigas ha comentat que creu que ha arribat al final d’una etapa que ha definit com a molt interessant.

Vigas també ha presentat el que serà l’alcaldable de SGDP, l’actual regidor d’esports Isidre Tenas, amic seu des de la joventut.

Tenas, que és actualment regidor d’Esports i president del Club Tennis Palafrugell, ha estat membre de la junta directiva del Club Tennis Llafranc durant 39 anys i vicepresident del Futbol Club Palafrugell durant 8 anys. Així mateix, és membre del Senat del Tennis Català i ha estat regidor a l’Ajuntament des de 2019.

Isidre Tenas ha destacat la validesa de l’equip que es va formar per les passades eleccions. També ha comentat la feina feta des de la seva regidoria i les que han portat els seus companys.

Aquesta notícia suposa que l’actual alcalde, Joan Vigas, d’aquest mateix partit, no es presenta a les eleccions com a cap de llista.

Isidre Tenas i Joan VigasOpinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).