Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Intensifiquen el control de moviments de vehicles

Escrit per el 21 de Març de 2020

L’arribada del cap de setmana ha posat en alerta als cossos de seguretat de Palafrugell. En aquest sentit, Policia Local i Mossos intensifiquen el control de moviments de vehicles, sobretot a les entrades del municipi.

D’aquesta manera, la Policia i els Mossos volen evitar imatges que sí que es van veure ara fa una setmana. Malgrat que encara no s’havia decretat l’estat d’alarma a Espanya, a Catalunya ja es parlava de confinament solidari. No obstant això, van ser molts els que van decidir agafar el cotxe i marxar cap a segones residències.

Per tot això, des de primera hora de la tarda d’aquest divendres un dispositiu conjunt del dos cossos de seguretat estan fent un control exhaustiu de tots els vehicles que volen accedir a Palafrugell.

En aquesta línia, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, un cop més ha recordat la importància que tothom segueixi confinat.

Per tant doncs, s’ha d’insistir que les persones només podem agafar el cotxe per a urgències, anar a comprar productes bàsics i per anar a treballar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).