Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primeres activitats a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per a 19 de Juny de 2020

  • La Biblioteca de Palafrugell dona per iniciada la programació d’activitats presencials aquest cap de setmana.

Tres mesos després de l’inici del confinament, la Biblioteca Municipal fa una passa més per recuperar la normalitat. Amb l’inici de la fase de represa aquest cap de setmana hi haurà les primeres activitats a la Biblioteca de Palafrugell. Serà una doble activitat aquest dissabte que es faran al pati de l’equipament i amb les mesures de seguretat corresponents.

En concret, la primera activitat presencial està programada pel dissabte 20 de juny i es titula “La cultura al pati”. A través del director de la Biblioteca, Joan Soler, coneixem alguns detalls sobre la jornada.

L’inici d’aquesta nova fase de desconfinament, permetrà començar a restablir certes dinàmiques que es tenien abans del confinament. Segons recalca el director, una d’elles serà poder reprendre el contacte amb els usuaris més freqüents de la Biblioteca. Tanmateix, hi ha certes mesures de seguretat que encara s’hauran de mantenir.

A banda d’aquesta jornada de dissabte, el director ha avançat les intencions d’organitzar altres activitats presencials de cara a juliol. No obstant això, l’equip prefereix esperar a la publicació de la nova normativa abans de començar quelcom. Mentrestant, l’inici de la Fase 3 ha permès el restabliment d’altres serveis de la Biblioteca.

Per últim, els interessats/des en l’activitat de dissabte, hauran de trucar al 972 61 11 72, el telèfon del Teatre Municipal, per poder concertar una cita prèvia. Convé destacar que, de moment, les activitats tindran una limitació d’aforament de 30 persones. Així mateix, l’ús de la mascareta és obligatori per tothom.

Per altra banda, el director recorda als usuaris que han de ser mitja hora abans a l’entrada del pati, situada al carrer de les Botines. Un cop allà, se’ls assignarà un seient per poder gaudir de la jornada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *