Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Informatiu especial Dia Internacional de les Dones

Escrit per a 8 de Març de 2021

  • Nerea Cabello presentarà avui un informatiu en el que posarem el focus en el Dia Interancional de les Dones.
  • Fina Surina, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Girona i la sexòloga Lara Castro en seran algunes de les protagonistes.

L’Informatiu de Ràdio Palafrugell d’aquest 8 de març serà especial en motiu del Dia Internacional de les Dones. Així, aquest serà presentat per Nerea Cabello i tindrà com a principals informacions les activitats virtuals programades a Palafrugell, així com, el repàs de les exposicions que es poden veure a la Biblioteca, al Museu del Suro i al Centre Municipal d’Educació. A més, conversarem amb Fina Surina, coordinadora territorial de l‘Institut Català de les Dones (ICD) a Girona.

Nerea Cabello que des del mes de setembre col·labora amb Ràdio Palafrugell serà l’encarregada de presentar aquest informatiu especial en motiu del Dia Internacional de les Dones. En aquest sentit, la regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Palafrugell, Mònica Tauste llegirà el manifest d’enguany. D’altra banda, també donarem els detalls de les tres exposicions que es poden veure al municipi: Dones de ciència a la Biblioteca, Veïnes, ciutadanes al Centre Municipal d’Educació i Simone de Beauvoir i el feminisme al Museu del Suro.

Entrevista amb Fina Surina de ICD Girona

D’altra banda, per commemorar aquest 8M2021 també tindrem la presència de Fina Surina, coordinadora territorial de l’ICD a Girona. De la mà de Surina repassarem diverses dades que demostren que la igualtat entre homes i dones és encara lluny de ser una realitat. En aquesta línia repassarem la campanya d’enguany Dones i homes corresponsables.

Per últim, també repassarem dos de les activitats, en línia, que s’han organitzat per aquesta setmana. Primer de tot un Hora del Conte de la Biblioteca i també el taller “El camí del plaer. Quina sexualitat vols tenir” de la mà de la sexòloga Lara Castro.

L’informatiu el podreu escoltar en directe a partir de les 13h i a les 19h pel 107.8fm dins del terme municipal de Palafrugell i també per aquest web. A més, un cop emès també el podreu recuperar en aquest enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *