Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inauguració de “El primer artista que vaig conèixer”

Escrit per a 17 de Juny de 2019

  • La Fundació Josep Pla ha inaugurat aquesta exposició al voltant de la vida de Joan Baptista Coromina
  • Un treball conjunt de les fundacions Pla i Rafel Masó que es podrà visitar fins el 3 maig de 2020

Inauguració de El primer artista que vaig conèixer, la nova exposició que es podrà visitar fins el 3 de maig del 2020 a la Fundació Josep Pla de Palafrugell.

Josep Pla definia a Joan Baptista Coromina com el primer artista que va conèixer. Aquesta és un exposició que arriba del treball conjunt de la Fundació Pla i la Fundació Rafel Masó. En aquest sentit, Coromina va ser col·laborador de l’arquitecte gironí, Rafel Masó. Per a Masó, va fer molts treballs de ceramista, escultor i pintor.

D’altra banda, la relació amb Pla no va sorgir fins que Coromina va ser director de l’Escola Menor d’Arts i Indústries de Palafrugell. Així és com l’Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla, destacava en aquesta sintonia els detalls d’aquesta exposició.


Entrevista de Rafel Corbí amb Anna Aguiló

La inauguració de El primer artista que vaig conèixer va ser dissabte i va comptar amb la presència d’Oriol Ponsatí-Murlà, director de la Institució de les Lletres Catalanes i Jordi Falgàs, comissari de l’exposició i director de la Fundació Rafael Masó.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *