Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Imputat per punxar les rodes a 2 vehicles a Palafrugell

Escrit per el 13 de Desembre de 2019

  • Els fets van tenir lloc el 12 de desembre a plena llum del dia i al carrer Àngel Guimerà.

Ahir dijous 12 de desembre un home ha estat imputat per punxar les rodes a 2 vehicles a Palafrugell. Els fets van tenir lloc al carrer Àngel Guimerà a plena llum del dia. La Policia Local de Palafrugell va rebre l’alerta d’un veí de la zona i va imputar a aquesta persona. Se l’acusa d’un delicte de danys intencionats, al haver punxat les rodes d’un parell de vehicles que es trobaven ben estacionats al centre del municipi.

Els fets, segons la Policia Local, van tenir lloc dijous al migdia, quan uns veïns va alertar de la presència d’un individu que punxava rodes de diversos vehicles aparcats. Tot sembla indicar que els cotxes afectats van acabar sent un parell. Així, gràcies a col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció policial l’individu no va poder causar més danys. Així ho destaca David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell.

L’home va ser localitzat al cap de poca estona per uns agents de la Policia. En aquell moment ja no portava a sobre cap tipus d’objecte punxant, amb la qual hauria presumptament comès els fets. El presumpte autor, un veí de Palafrugell, se l’ha imputat per punxar les rodes a 2 vehicles a Palafrugell. Així doncs, per un delicte de danys. David Puertas explica que el codi penal no permet detenir una persona per aquests fets.

A partir d’ara, el presumpte culpable dels danys tindrà l‘obligació de comparèixer davant del jutge, si així és requerit.

D’altra banda, des de la Policia Local recorden que si hi ha més afectats es poden dirigir a la comissaria per tal de denunciar els fets.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).