Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


III premi de fotografia “Palafrugell és educació”

Escrit per a 25 de Febrer de 2020

  • L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell convoca la 3a edició d’aquest premi. Es poden enviar les imatges fins el 20 març.

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha convocat el III premi de fotografia “Palafrugell és educació”. L’objectiu és el de fomentar l’entorn educatiu en sentit ampli i dins de les activitats com a Ciutat Educadora. Així, entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida, la Ciutat Educadora ofereix múltiples espais per aprendre. El lema és que les persones no s’eduquen només a les escoles. L’educació també s’adquireix a les llars, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc…

El termini de presentació de les obres ja està obert i es tancarà el proper 20 de març. Algunes de les bases del concurs estableixen que les fotografies han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu. A més, cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites. Així doncs, no poden ser guanyadores d’un altre concurs i haver estat publicades en cap mitjà. Per últim, des de l’àrea d’Educació també remarquen que poden ser en color o en blanc i negre. D’altra banda, també podeu consultar les bases d’aquesta segona edició del premi de fotografia.

Els premis seran per valor de: 300 euros (1r premi), 130 euros (2n premi), 70 euros (3r premi) i lots de llibres pel 4t i 5è premi.

D’altra banda, cal recordar que les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades al Centre Municipal d’Educació del 22 d’abril al 22 de maig.

Així doncs, teniu fins el 20 de març per participar al III premi de fotografia “Palafrugell és educació”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *